Zaken doen in China en Vietnam

欢迎

U wilt uitbreiden en uw markt verbreden. Of u wilt de kosten van uw productie beperken. Dan is zaken doen in China of Vietnam een aantrekkelijke stap! Houdt de taalbarrière of gebrek aan kennis van de Aziatische markt u tegen? Dat is niet nodig. EWD-Compass begeleidt u bij al uw activiteiten in China en Vietnam.   

EWD-COMPASS wijst u de weg

Verkoop uw producten in China en Vietnam - EWD-Compass kent de markt. Laat producten in China maken tegen acceptabele kosten - EWD-Compass kent de juiste producenten. Open een Aziatische vestiging - EWD-Compass kent de lokale regels.

Importeren uit China of Vietnam 进口支持

Samenwerken met producenten in China en Vietnam levert u veel voordelen op. Of u nu specialistische wensen hebt of efficiënt een hoge productie wilt draaien, EWD-Compass ondersteunt u met advies en know how. Zo bent u ervan verzekerd dat u soepel en probleemloos hoogwaardige producten importeert tegen een acceptabele prijs.

Importeren uit China of Vietnam 进口支持

Aluminium extrusie profielen 铝型材挤压

De markt is grillig, mensen willen kwaliteit voor weinig geld. U kunt uw product kwalitatief goed en goedkoop aanbieden door aluminium extrusie profielen te laten maken in Azië. EWD-Compass begeleidt u van de productie tot aan het importeren van uw producten uit China en Vietnam.

Aluminium extrusie profielen 铝型材挤压

Staalconstructies 钢结构施工

De staalconstructies die u inkoopt moeten aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Het is daarom van belang dat u uw staalconstructies bij een betrouwbare partij kunt inkopen. Een partij die staat voor kwaliteit. EWD-Compass begeleidt u van de productie tot aan het importeren van uw producten uit China en Vietnam.

Staalconstructies 钢结构施工

Staalgieten 铸钢件

U wilt een partner met kennis van zaken en dezelfde hoge standaard als u. U bent op zoek naar een partij in Azië die uw staal gegoten halffabricaten of eindproducten kan leveren. EWD-Compass begeleidt u van de productie tot aan het importeren van uw producten uit China en Vietnam.

Staalgieten 铸钢件

Glasvezelversterkte profielen 玻璃纤维

Uw projecten moeten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, maar u moet toch ook de kosten weten te beheersen. Het laten maken van met glasvezel versterkte kunststof profielen in China of Vietnam is dan een goede oplossing. EWD-Compass begeleidt u van de productie tot aan het importeren van uw producten uit China en Vietnam.

Glasvezelversterkte profielen 玻璃纤维

Aluminium spuitgieten 铝压铸件

U heeft aluminium onderdelen nodig voor uw producten. Die onderdelen moeten precies en zorgvuldig gemaakt worden. U zoekt een betrouwbare en vaardige partij in Azië die u de kwaliteit levert die u wilt tegen een scherpe prijs. EWD-Compass begeleidt u van de productie tot aan het importeren van uw producten uit China en Vietnam.

Aluminium spuitgieten 铝压铸件

Export 出口支持

China heeft een zeer grote afzetmarkt.

Grijp uw kansen voor groei!

Meer over export

Marktonderzoek 市场调查

Ook voor uw product is er een markt in China.

Onderzoek uw exportmogelijkheden!

Meer over marktonderzoek

Opzetten vestiging 在中国设立企业

Zaken doen ter plaatse heeft vele voordelen.

Open een verkoopkantoor of vestiging! 

Meer over vestiging in China

'De samenwerking met EWD-Compass is voor ons van onschatbare waarde gebleken, zakendoen in China kun je als Europees bedrijf niet alleen.'

Arthur Cooijmans, Refitech b.v.

'Dankzij EWD-Compass hoeven wij zelf geen eigen office in China op te starten.'

'EWD China coördineert en controleert onze bestellingen volgens onze eisen en specificaties.'

Nieuws

新闻
  1. BETAAL IK BTW BIJ IMPORTEREN UIT AZIË ?

    Lees verder

  2. Produceren in Azië of Europa?

    Lees verder

  3. Aluminium onderdelen nodig ? ALUMINIUM SPUITGIETEN

    Lees verder